Soorten Eurocazino Gokkasten

Eurocazino biedt een aantal verschillende gokkasten. Om die reden hebben de meeste spelers er dan ook zoveel plezier aan. Anders dan bij veel andere aanbieders van gokkasten gaat het hier niet om een tiental verschillende exemplaren, maar is de lijst verschillende gokkasten echt hartstikke lang. In principe biedt eurocazino drie verschillende soorten gokkasten. Het gaat hierbij om de slots, de videoslots en de fruitautomaten. In principe kennen we alle drie deze categorieën natuurlijk wel en zijn de spellen ook heel aardig met elkaar vergelijkbaar. Toch zijn er belangrijke verschillen die er voor zorgen dat ieder zo z’n favoriete categorie zal hebben.

Lucky Chip OldTimer Runner Unlimited
Lucky Chip OldTimer Runner Unlimited

Gezien het feit dat het eurocazino zo’n enorm uiteenlopend aanbod van gokkasten aanbiedt is het haast onmogelijk om ze hier allemaal te noemen. Toch zijn er een aantal gokkasten beschikbaar die bijzonder leuk zijn om te noemen en daarmee zeker een vermelding hebben verdiend. Wie kent bijvoorbeeld niet de gokkast ‘Fever’.  Het is een van de zeer bekende gokkasten binnen het scala aan mogelijkheden dat het eurocazino biedt. Mocht de kast nog niet geheel duidelijk zijn, dan is het natuurlijk mogelijk om een oefenspel te spelen. Kijk hier wel mee uit, want voor je het weet heb je de ‘fever’ te pakken en zul je vanaf dat moment nog maar moeilijk van de gokkast af kunnen blijven.

Twee andere zeer bekende gokkasten zijn onderdeel van de ‘random’ serie. Het gaat hierbij om de ‘Random Runner’ en de ‘Random Flashback’. De beide gokkasten hebben een herkenbare vormgeving, die er voor zorgt dat het bij een aantal spelers interessante herinneringen boven zal kunnen brengen. Het spelen op zo’n klassieke gokkast zal er voor zorgen dat men weer even echt geniet van het spel en terugdenkt aan de tijden dat ze nog gewoon in de kroeg stonden opgesteld. Daarnaast is er natuurlijk de ‘Super Joker’ van het eurocazino, waarin het mogelijk is om aan de hand van allerlei bonusspellen een prachtige prijs te winnen. Het mooie van een bonusspel is dat men gebruik kan maken van een goede reeks. We hebben dit allemaal wel eens ervaren en het eurocazino biedt ons nu de mogelijkheid om deze goede ervaringen om te gaan zetten in echt geld. Het komt namelijk regelmatig voor dat men na een lange periode van geen winst ineens een periode in gaat waarbij alles lijkt te lukken. Op dat moment lijkt alles wat we doen te veranderen in goud en lijkt er helemaal niets fout te kunnen. Door hier gebruik van te maken op de ‘Super Joker’ kan men na een winst direct doorgaan en in de bonusronde nog meer mooie prijzen pakken.

Uiteindelijk vallen de kasten van eurocazino dus in te delen in drie verschillende categorieën. De slots en de fruitautomaten zijn in principe vergelijkbaar, behalve dat de slots bijvoorbeeld meerdere winlijnen kunnen kennen. De videoslots van het eurocazino zijn een verhaal apart, aangezien men hierbij niet gebruik maakt van de kenmerkende rollen. De afbeeldingen worden op een videoscherm weergegeven en men heeft zelf de mogelijkheid om de kans op winst en de inzet per beurt te bepalen. De videoslots van eurocazino bieden daarmee een grote mate van vrijheid, iets dat een hoop spelers weten te waarderen.